19.11.2010 г., 13:27 ч.

Само теб 

  Поезия
468 0 1

Бих искала

да чувам

само твоя глас.

Бих искала

да виждам

само твоите очи.

И как да кажа аз

какво любов е,

като какво не е любов

не знам?

Твоят дъжд ме гали,

твоето море ме пази.

А планината ти

е моят гръб

и там крилете ми

летят на своя път.

Как падат тези,

дето са родени да летят?

В крилете стрелят,

но зараства раната.

А крилете

и сърцето

не забравят,

че могат.

Пак летят.

Как мога

аз да кажа

какво е край,

когато безкрай е

мойта плът.

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??