15.02.2008 г., 12:02 ч.

Само ти 

  Поезия » Любовна
857 0 14

Сега те имам,

най-желана

сълза от ангел,

от луната лъч.

Само тебе искам

до себе си,

засмяна,

влюбена,

щастлива,

пролет моя,

ромон на любов,

нежен стон,

извор на мечти,

копнеж,

живот,

вселена,

космичен дъх.

Това си ти,

моя вечна муза,

ти, Любов -

път към висини.

 

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??