Feb 15, 2008, 12:02 PM

Само ти 

  Poetry » Love
859 0 14

Сега те имам,

най-желана

сълза от ангел,

от луната лъч.

Само тебе искам

до себе си,

засмяна,

влюбена,

щастлива,

пролет моя,

ромон на любов,

нежен стон,

извор на мечти,

копнеж,

живот,

вселена,

космичен дъх.

Това си ти,

моя вечна муза,

ти, Любов -

път към висини.

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??