23.10.2005 г., 16:26 ч.

САМО ТИ 

  Поезия
1143 0 1

Ако мислиш, че ще те забравя
и край ще сложа на твоите мечти-
то знай, макар и скришом,
аз пак ще те обичам,
защото животът - това за мен си ти!!!

© Десислав Динев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??