Oct 23, 2005, 4:26 PM

САМО ТИ 

  Poetry
1147 0 1

Ако мислиш, че ще те забравя
и край ще сложа на твоите мечти-
то знай, макар и скришом,
аз пак ще те обичам,
защото животът - това за мен си ти!!!

© Десислав Динев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??