26.04.2011 г., 23:43 ч.

Само ти 

  Поезия » Любовна
801 1 1

Само ти...


Когато си далече,

чувствам, че част от мен я няма

и дори само след минута вече

тази част е още по-голяма.

 

Затварям Аз очите си и ето,

че сякаш пред мен си ти

и усещам как сърцето

ту бързо, ту бавно тупти...

 

Почувствам ли тъга,

само ти превръщаш я в радост

и искам да е все така... защото

ти моя сила си... и най-голяма слабост!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??