Само ти и любовта
Между небето и земята,
между страстта и любовта,
в света желан на красотата,
в света на тъжната мечта,
всред сънища неповторими
и болката в едно сърце
живеят чувствата вълшебни –
стихията в едно море.
И там желанията силни
се сбъдват всеки дълъг ден.
Пак там очите ти са нежни,
неповторими са за мен.
Между небето и земята,
в света на хиляди слънца,
във всяка струна на душата
си само ти и любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени