Dec 1, 2023, 10:36 AM

Само ти и любовта 

  Poetry » Love
320 3 0

      

  Само ти и любовта

 

Между небето и земята,

между страстта и любовта,

в света желан на красотата,

в света на тъжната мечта,

 

всред сънища неповторими

и болката в едно сърце

живеят чувствата вълшебни –

стихията в едно море.

 

И там желанията силни

се сбъдват всеки дълъг ден.

Пак там очите ти са нежни,

неповторими са за мен.

 

Между небето и земята,

в света на хиляди слънца,

във всяка струна на душата

си само ти и любовта.

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??