20.09.2020 г., 9:48 ч.

Само ти си знак на любовта 

  Поезия » Любовна
604 1 1

Да виждам в теб безспир една идилия

това е смисъл, вяра, красота.

В съдбата днес изпълнена с безсилия

само ти си знак на любовта.

 

Абсурдите редуват се с агония

и мачка същностите наглостта.

Но теб те има светла и хармония

е твоята душа на любовта.

 

След всяка есен и след всяка зима

мечтаното ти връщаш с пролетта.

Сърцето ми нарича те " любима " ,

че то тупти чрез теб и любовта.

 

Ще удря още много пъти мрак

със злото и теглото по света.

Ще падам аз от болка, ала пак

ще ме възраждаш ти със любовта.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??