26.01.2010 г., 10:07 ч.

Само това 

  Поезия
461 0 0

Нищо не искам! Може би

малко любов, но онази,

която ти дава импулс да живееш

и сила да бъдеш Човек

в един Свят, изтъкан от омраза и завист,

обсебен от мрака, обсебен от злото,

без Светлина! Къде ли е тя?!

Окована, забравена някъде

в нашето минало, няма дори и надежда

за изход… В лабиринта на

времето някак се лутаме,

в клопки попадаме, в бездни пропадаме,

някак все ставаме и пак продължаваме,

търсейки себе си.

Пътят е дълъг. Път към Доброто

и онази любов,

която ти дава импулс да живееш!

 

Живко Иванов

© Живко Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??