1.12.2022 г., 7:47 ч.

Само три секунди са ми нужни 

  Поезия
243 3 3

Само три секунди са ми нужни,

душата да усети твоя плам.

Да тръгне насред ветровете южни,

забравила докрай какво е свян.

 

Само три секунди са ми нужни

в които силен дъжд да завали.

И там, под капките ще е уютно,

щом двамата допрели сме глави.

 

Само три секунди са ми нужни

с твоите очи да съм в омая.

Всичко ще граничи със безумство,

шеметно вълнение от рая.

 

Само три секунди са ми нужни –

пролетно дихание обзема,

мойте страсти диви, непослушни.

Ти си ми последната поема!

 

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??