19.06.2008 г., 10:28 ч.

Само твоя 

  Поезия » Любовна
786 0 13
                Само твоя

Пътека не намирам затревена
и лутам се сред къщи и коли,
навсякъде е зона забранена -
аз тръгвам си - не ме моли!...

Останала бих само, ако мога
в ласките ти нежно да се сгрея,
да метнеш дълга черна тога,
но моя съдник да не бъдеш!...

И нямо да ме викаш да остана,
и с росни капчици роса
да ме поливаш с чистата Осанна -
да съм само твоя на света!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??