24.11.2020 г., 18:40 ч.  

Само Влюбени Мисли 

  Поезия » Любовна
234 5 3

Няма може би, тук съм.

И лъжите ги няма. 

Аз наяве, не сън съм, 

не фалшива измама. 

Виж, как пейката топли 

с топлината от мен. 

И не питай се, Той ли е?

Аз съм, да, и кретен 

да съм често, помни, 

че в очите ми чисти 

няма, няма лъжи, 

Само Влюбени Мисли!

 

17.11.2020.

 

Георги Каменов 

 

Написано като коментар към стихотворението "Лъжата ражда омагьосан кръг" на Дани.

Тъй, като много ми хареса, реших да го пусна и като самостоятелна творба. 

Благодаря от Сърце на Дани за вдъхновението! 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря сърдечно Йоана, Скитница.
  • Наистина, какво по- хубаво от Влюбени мисли...
    Любовта винаги е красива!
  • Какво по хубаво! Поздрави и за двамата! Хубаво съчетание се е получило.
Предложения
: ??:??