19.02.2012 г., 19:39 ч.

Само въпроси 

  Поезия » Любовна
610 0 2

 

Само въпроси

 

Знаеш ли?

Какво ще се случи,

ако хвърляме камъни в езерото?

Дали езерото ще се превърне

в каменна поляна!?

 

Знаеш ли?

Какво ще се случи,

ако изсипваме вода върху долината?

Дали долината ще се превърне

в езеро!?

 

Мислиш ли?

Какво ще се случи,

ако ме пълниш с любов?

Дали ще се превърна

в Любов!?

© Ирена Дочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??