Feb 19, 2012, 7:39 PM

Само въпроси 

  Poetry » Love
708 0 2

 

Само въпроси

 

Знаеш ли?

Какво ще се случи,

ако хвърляме камъни в езерото?

Дали езерото ще се превърне

в каменна поляна!?

 

Знаеш ли?

Какво ще се случи,

ако изсипваме вода върху долината?

Дали долината ще се превърне

в езеро!?

 

Мислиш ли?

Какво ще се случи,

ако ме пълниш с любов?

Дали ще се превърна

в Любов!?

© Ирена Дочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??