13.10.2007 г., 16:18 ч.

Само за мен 

  Поезия
664 0 1
Не знам кой те е създал -
дяволът или Бога.
Но му благодаря, че с мен те е събрал,
защото без теб аз не мога.

Не знам от какво направени са твойте очи,
от адски пламък или небесни дъги.
Но щом погледна ги, изгарям в пепелта.
В тях събрана е толкова топлина.

Не знам кой сътворил е такова чудо на света.
Не знам кой дал ти е толкоз изящество и красота.
Но благодаря на всеки щастлив ден,
че Някой създал те е само за мен!!!

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??