Oct 13, 2007, 4:18 PM

Само за мен 

  Poetry
679 0 1
Не знам кой те е създал -
дяволът или Бога.
Но му благодаря, че с мен те е събрал,
защото без теб аз не мога.

Не знам от какво направени са твойте очи,
от адски пламък или небесни дъги.
Но щом погледна ги, изгарям в пепелта.
В тях събрана е толкова топлина.

Не знам кой сътворил е такова чудо на света.
Не знам кой дал ти е толкоз изящество и красота.
Но благодаря на всеки щастлив ден,
че Някой създал те е само за мен!!!

© Красимира Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??