20.08.2016 г., 19:17 ч.

Прекрасност 

  Поезия » Пародии
915 0 5

Около теб вселената не се върти,

поверително го казвам – на ухо!

За обратното на бас не се лови,

и ти си от Адамово ребро!

 

Не изгрява слънцето заради теб,

очите ти не светят през нощта !

Не робувамe на твоя мироглед,

със теб сме равни божии чaда!

 

Нарцисизъм те измъчва – долових

и явно самочувствие без база!

Щом твоята „прекрасност” ме мори

през задната врата ще си изляза!

 

© Десислава Вълова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??