Привързвам те към себе си
със самодивски пояс,
седем билки ти давам за обич,
седем светулки
в Еньовденска ливада.
Подарявам ти
погледа на луна
в твоя прозорец,
нощната графика на града,
песента на авлигата,
крилото на вятъра,
тайното вричане.
Отнемам ти тревогата,
бръчката на челото.
Целия те отнемам
от Времето...
© Цветана Качерилска Всички права запазени