Oct 21, 2011, 8:53 PM

Самодива 

  Poetry » Love
629 0 8

Привързвам те към себе си

със самодивски пояс,

седем билки ти давам за обич,

седем светулки

в Еньовденска ливада.

 

Подарявам ти

погледа на луна

в твоя прозорец,

нощната графика на града,

песента на авлигата,

крилото на вятъра,

тайното вричане.

 

Отнемам ти тревогата,

бръчката на челото.

Целия те отнемам

от Времето...

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??