Златно струящи заспали лъчи,
синя коприна над мене мълчи.
Как е прекрасно да бъда сама,
взряна в безкрая искрящ на деня!
Лунно сияйна трептяща мечта
наниз вълшебен от светли слова.
Моето име е просто жена,
волно летяща безбрежна душа.
© Мария Митева Всички права запазени