21.10.2005 г., 21:09 ч.

Самоизяждане 

  Поезия
889 0 0
Отгледах собствен Юда,
нарочно го оставих
да вкуси тайнството
на сладостно предателство.

А бледорозов Светлозавър,
скрит в мене,се подсмива,
и ме изяжда всеки път,
когато Юда се обеси...

А търси ме Искариота,
като победен приз,
преситен от порок.

Стрихнин отпих,
но кой от тримата убивам?...

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??