15.04.2008 г., 7:51 ч.

Самопревземане 

  Поезия » Еротична
914 0 4
Полужив съм, полуомагьосан
от красавица с ЕГН, започващо с 8...
След ездата и дива още кръстът ми стене,
а си имам ревнива жена
                               и други проблеми.
Станал кон Троянски, сам във себе си влязох -
миг преди да си тръгне нощта
                                     се предадох.

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??