11.02.2009 г., 8:36 ч.  

Самосъхранение 

  Поезия » Друга
524 0 1

за мен ти си невидим
като смъртта
всички знаем че тя съществува
но я игнорираме

невидим си
като неизбежното зло
всички сме се докосвали
и изпитваме ужас
но си казваме
тези журналисти
винаги преекспонират

като Анонимен алкохолик
и моят девиз е
... дай ми сили да приема това,
което е извън силите ми...

 

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??