Feb 11, 2009, 8:36 AM  

Самосъхранение 

  Poetry » Other
528 0 1

за мен ти си невидим
като смъртта
всички знаем че тя съществува
но я игнорираме

невидим си
като неизбежното зло
всички сме се докосвали
и изпитваме ужас
но си казваме
тези журналисти
винаги преекспонират

като Анонимен алкохолик
и моят девиз е
... дай ми сили да приема това,
което е извън силите ми...

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??