Роб на свойта свобода
затворен, окован във самотата,
която бе достойна уж цена
платих я да избягам от тълпата.
От тази черна смесица от хора,
съшити от проблеми, глупост, участ зла
от таз стена закриваща простора, разкъсваща крилете на моята душа.
Избягах имам свойта свобода,
но чувствам как започва да тежи
и май по-лоша е от всичко тази самота,
и няма с кой душата ми да полети.
© Диньо Всички права запазени