3.04.2008 г., 0:11 ч.

Самота 

  Поезия » Друга
886 0 3
 

Душата ми крещи

Сърцето ми кърви

Не знам къде съм аз

И кой е този свят

Защо съм пак сама

 

Задавам си безброй въпроси

Но отговори не намирам

Вече няма кой да отговори

Сама съм пак сега

 

Любовта не ще ме срещне вече

Не ще изпитам чувства силни

Не ще прегърна, не ще целуна

С изпепеляващата страст

Сама съм аз и сама ще си остана

Но животът продължава...

 

 

© Станислава Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??