4.05.2020 г., 7:57 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
526 0 2

Някоя вечер когато огрее луната,

а градът сякаш уморено заспи.

Ще дойде,ще седне до теб на кревата,

приятелка нова със сини очи.

 

Тихичко ще те милва без думи,

ще усетиш погледа и студен.

Ще ти пръсне в сърцето куршуми,

а ти ще я гледаш тъжен,смутен.

 

С нея ще заживееш самичък

във някаква странна,измислена сивота.

във света си ще бъдеш едничък,

с приятелката нова,на име самота.

 

© Илиана Маринкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав но тъжен стих. Самотата запълва празнина и е стъпало към нов осмислен път, често подтиква към размисли и поезия!
  • Много е хубаво! Хареса ми!
Предложения
: ??:??