1.04.2007 г., 9:00 ч.

Самота 

  Поезия
750 0 9
Каква е тази празнота у мен, която ме поглъща неусетно? Къде е днес искрящият ми ден, къде съм аз, онази, светлата? Като неясни петънца тежат върху душата ми съмнения, нахлуват и покоя ми рушат и ме задавя дим от изгорено - гори щастливият ми свят и вие вятър и уж съм с тебе, а съм по-сама от всякога.

© Ружена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??