13.05.2008 г., 18:25 ч.

Самотата 

  Поезия » Друга
756 0 4

Самотата

Писъците на откраднати сърца -
измъчвани, разкъсвани, оставени сами -
раздират мрака, търсят пак врата -
да избягат, да намерят своите души!

Тътена от стъпкитe й навява мъка,
сълзи отмиват кървавия под,
залязващи отблясъци показват пътя...
Нима ще оцелееш в този свят жесток?!

Там, където тя царува,
там, където тя отравя всеки миг.
Животът ти със нея хич не струва,
тя превръща и усмивката във вик!

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??