20.06.2006 г., 20:01 ч.

Самотата 

  Поезия
665 0 1

 

 


                                       Самота

Облада ме като зъл дух...
облада ме и не остави нищо тук!
Тук, в душата на едно дете,
което едва сега разбира,
колко трудно е да се расте...
Не остави спомени от веселите дни,
а връхлетя със бури от лоши думи и лъжи!
Изтри красивите моменти от съзнанието младо
и започна с лоши спомени да ме нападаш...
Но това си ти - просто Самота,
обгърната от черен дим и сивота...
защо ми трябват сили
 да се преборя за съществуването си в света!?!

                                                                            

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ани,с невероятно чувство е написано!От мене /6/!Продължавай напред
Предложения
: ??:??