4.12.2013 г., 16:06 ч.

Самотен стих 

  Поезия » Любовна
795 0 13

Намерих днес един самотен стих,

ти беше ми го писал в друго време,

думите прегръщаха забравен миг,

когато с тебе бяхме откровения,

когато чувствата ни слагаха крила

и в сънищата си се срещахме щастливи.

Сега чета и думите ти ме болят.

Изгубихме се в делниците сиви.

Самотно ми е. Пиша със сълзи.

Подреждам празни думи и тъгувам,

дъгата в мен угасна и боли,

без теб дори не мога да сънувам.

 

Прочитам пак забравения стих

и тихичко се моля да се върнеш,

дори за ден, дори за час... за миг,

във който ще сме същите... върни се...

© Биляна Битолска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??