28.08.2012 г., 19:30 ч.

Самотен свят и спомен за любов - химера 

  Поезия » Любовна
804 0 7

 

 

 

Присъдата не беше смърт.

След думите ти аз останах жива.

Но помня Страшния си съд,

пред който се изправих. Мълчалива.

 

Присъдата не ме уби.

Не ме запрати във девета глуха.

Но влюбените в теб звезди

угаснаха внезапно. Щом я чуха.

 

Присъдата не беше ад,

а ми затвори всички райски двери.

Остана ми самотен свят

и спомен. За една любов - химера!

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??