Aug 28, 2012, 7:30 PM

Самотен свят и спомен за любов - химера 

  Poetry » Love
799 0 7

 

 

 

Присъдата не беше смърт.

След думите ти аз останах жива.

Но помня Страшния си съд,

пред който се изправих. Мълчалива.

 

Присъдата не ме уби.

Не ме запрати във девета глуха.

Но влюбените в теб звезди

угаснаха внезапно. Щом я чуха.

 

Присъдата не беше ад,

а ми затвори всички райски двери.

Остана ми самотен свят

и спомен. За една любов - химера!

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??