29.04.2009 г., 21:00 ч.

Самотна капка 

  Поезия » Философска
571 0 6

 

Самотна  капка

 

Една    самотна  капка

роден  съм  в буйната  река.

Натрупал  слънчевата   сила

от цветовете  на    дъга.

Като  кристал безценен                                 

в извора  ще се изгубя с трясък!            

Мигът  е време   на  летежа,       

изпълнен с моя  блясък!                             

И  щастлив  ще  влея  тяло        

във   вечно  и  прекрасно  цяло!

И макар  за  миг,

следа  ще съм оставил.

И озарил с лик,

жадния  ще  съм  избавил!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??