10.03.2009 г., 9:20 ч.

Самотна нощем 

  Поезия » Друга
736 0 0

 

Откривам себе си във самотата на нощта,

когато в огледалото не виждам друга

и тъмнината нежно ме обгръща.

 

Откривам себе си във самотата на нощта,

когато скрита съм от погледа на другите

и спокойно мога да крещя.

 

Откривам себе си във самотата на нощта,

когато мога да усетя чувството да бъда себе си без страх,

когато няма я мощта

на другите да прави чувствата на прах.

 

© Васика Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??