3.02.2005 г., 22:26 ч.

Самотният мъж и влюбеният мъж 

  Поезия
1132 0 2

Мъ
жът без
жена е

парче мухлясала пица,
куп неогладени ризи,
берач на звезди,
влаков вестник,
бира от вчера,
презерватив,
птица,
XXL,

мачкан,
прочетен,
задръстен,
втора употреба,
с отрязани криле,
с откраднато небе,
с ръждясъл поглед,
захвърлен в купето.
Има все пак нещо,
нещо по - ужасно
от самотния
мъж -
то е
сам
отн
ата
же
на.


А влюбеният в своята жена мъж е
айне клайне нах мюзик за шехерезадите,
хиляда и една нощ за изненадите,
безкрайни шампански гърмежи за тапите,
водоскоци и водопади за страстите,
изплезеният език за Айнщайн,
мустаци за целувките,
дупе за гащите.
Все пак
има нещо
много по -
красиво
от влю
бения
мъж -
то е
влю
бе
на
та
ж
е
н
а.

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??