5.06.2008 г., 19:42 ч.

Сатанин 

  Поезия » Бели стихове
512 0 1

Сатанин

 

Вкарах малко нормалин,
после още малко.
Видях, че тоя нормалин
за някои станал сатанин.

 

Чаках със свито сърце да мине.
Мина ден и половина.
Почти ми мина.
И не съвсем.

 

Не искам да гледам така на нещата.
Все едно ми е празнопълна главата.
Бих могъл да си почина...
Скърцам със зъби, а не е зима.

 

софия лято 2008

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??