29.08.2010 г., 16:43 ч.

Сатанински водопад 

  Поезия » Друга
676 0 16
Синьозелен вихър
 сграбчва светлината,
 на хиляди искри
 разпръсква я,
безумно я премята
 по скалата,
 отвежда я
 там – долу,
 в недрата на земята,
 где разпенено
 беснува сатаната.
Там грохотно
 ехти смехът му,
 откъртва камъни,
скали обръща,
 с душите си играе
 той на топка
 и нивга,
ама нивга
 не ги връща...

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??