5.12.2021 г., 21:21 ч.

Сбогом 

  Поезия » Любовна
419 1 4

По струните на вятъра понесен,

загуби се последния ми зов.

Едва ли си го чула, там където си,

прегърнала поредната любов.

 

Във есенните утрини мъгливи

дори и да ме срещнеш, ще съм сив,

ще се разминем непознати, мълчаливо,

убили обичта си без мотив.

 

Горяхме твърде бързо и за кратко,

оставяйки следа от черен прах,

потънала в безжизненото блато

на собствените ни тъга и страх.

 

Отдръпнах се от теб, за да те имам,

да те запазя както първо те видях.

Превърнах миговете ни в години,

защото само в тях живях.

© Венелин Недялков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??