29.06.2007 г., 0:52 ч.

Сбогом, лято  

  Поезия
646 0 1
Сбогом, мое мило лято,
отлетя бързо като ято.
Ден след ден, час след час
непрестанно плача аз.

Училището наближава,
денят петнайсти сгорещява.
Отиде си, безгрижно мое лято,
вече се събира училищното ято.

От носталгията винаги боли,
споменът за тебе непрестанно ще гори.
Лято, лято, мило мое лято,
отиде си бързо като ято!

01.09.1995 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??