6.09.2007 г., 14:26 ч.

"Сбогом на теб и всички спомени" 

  Поезия
2630 0 4

Мечтите си със теб забравям!
Бърша многото сълзи!
От днес усмивка аз на всеки подарявам,
макар да е насила, тя ще ме спаси.

Обещавам си, че няма аз да се предам,
защото силна съм и имам воля!
От днес запалвам онзи плам
и за обич никога не ще те моля!

Сбогувам се с оназ любов,
макар тя още да гори във мен...
Време е да погледна на живота от ъгъл нов
и да съм щастлива в този ден.

Сълзите си ще спра да роня,
макар те толкоз силно да напират...
От днес аз щастието ще си гоня
и всички спомени за тебе ще умират!

Силна съм и ще бъда все така!
Няма вече да боли!
И ако се срещнем ний сега,
няма да погледна в теб дори!

От днес слагам край на сълзите отронени!
Забравям за теб и лъжите без край!
Сбогувам се със всички спомени
и напук на теб, ще се смея до край!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • борбен дух!браво!/6/
  • Браво...хубаво е че не се предаваш и се бориш за да бъдеш щастлива!!!Поздравявам те за силата и за хубавия стих!
  • Браво!Бъди силна!Продължавай напред!
  • Пожелавам ти да бъдеш много, много силна!!!И да продължиш напред!Поздрав!!!
Предложения
: ??:??