26.07.2008 г., 21:09 ч.

Сбогом, романтико! 

  Поезия » Любовна
521 0 2
В тази нощ едно сърце се сбугува с теб!
В тази нощ един романтик ще си отиде!
Прости ми, сърце, че си отивам,
но отивам си, за да се върна по-силен!

Сърце мое, отивам си, защото тя не ме обича!
Отива си романтикът от мен, затова, че тя не ме обича!
Отива си от мен романтикът, за да е сам от всички!
И ще се върне, когато тя, любовта, ми даде всичко!
Ще се върна, когато любовта ми бъде споделена!

Е, любима, всичко свърши в тази нощ!
Върви си, романтико, тръгвай си от мен!
Разруших всички пътеки към моето сърце,
за да не може да се добереш до мен!

Разруших пътя към женското сърце!
Изградих стена между любовта и теб!
Върни се при мен! Едва когато тя, любовта,
ми даде щастието момиче да ме обикне!

Сбогом, романтико, сбогом, романтико!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не казвай "сбогом" Хареса ми стихчето
  • никога не се сбогувай с любовта и романтика в теб...никога...
    ще имаш още любови...коя от коя по-красиви...но романтиката те прави прекрасен...с обич, момче.
Предложения
: ??:??