8.03.2014 г., 11:23 ч.

Сбогом ти казвам 

  Поезия
539 0 0

Сбогом ти казвам

 

Усмивки хладни, 
отдавна забравени.
Целувки изпросени,
някога желани.
Прегръдки омразни,
преди били всичко за мен.
Думи репетирани,
повтаряни ми всеки ден.
Остави ме, просто си тръгни
и не се връщай, само се махни.
Причини достатъчно злини

и сърцето ми разби.

Предлагаш ми - приятел остани.
Приятел като теб? О, не, мерси!

Откъде дойде дори?

Принцеса съм била, а ти - 

принц на моите мечти.

Какви лъжи!

Не си прави илюзии,

не ме дразни!

Приказката свърши

и злото победи!

Загуби ме - завинаги! 

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??