15.05.2009 г., 8:27 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Любовна
859 0 4

Навярно в тълпата суетна

напразно се луташ и ти,

и друга любов мимолетна

в ухото ти страстно шепти.

 

А ти се оглеждаш с тревога,

но няма пред мене да спреш.

Започнали с огън, със „Сбогом!”

зачеркваме своя копнеж.

 

Не махай с ръка, не тъгувай,

каквото било е – било!

Когато от тук отпътувам,

за мене си спомняй с добро.

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??