30.04.2012 г., 1:00 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Любовна
406 0 0

Тръгна си от мен...

На устните ми капчица дъжд

се е спряла.

Отпивам я и е солена

като сълза...

Няма  дъга,

да стъпя на нея

и да стигна до теб...

И вятър няма

да ме погали

с твоята нежност,

а аз, притихнала,

по него да изпратя

последна целувка...

Боли... но болката е само моя.

Ще я заключа

и няма никога

на силното ти рамо

да заплача...

Сбогом!

 

 

 

© Юлия Барашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??