Apr 30, 2012, 1:00 AM

Сбогуване 

  Poetry » Love
408 0 0

Тръгна си от мен...

На устните ми капчица дъжд

се е спряла.

Отпивам я и е солена

като сълза...

Няма  дъга,

да стъпя на нея

и да стигна до теб...

И вятър няма

да ме погали

с твоята нежност,

а аз, притихнала,

по него да изпратя

последна целувка...

Боли... но болката е само моя.

Ще я заключа

и няма никога

на силното ти рамо

да заплача...

Сбогом!

 

 

 

© Юлия Барашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??