Сбогувам се с горчивите си мисли,
а устните ти още са по мен...
Започвам със мечтите си на чисто.
Светът след теб е малко уморен.
Сбогувам се с копнежа да ти давам
и с твоята представа за любов.
Отминалите мигове остават,
но ти за тях съвсем не си готов.
И няма да задавам днес въпроси.
По пътя продължавам да вървя.
И чувствам се уплашена и боса,
и чувствам се отчайващо сама,
но няма да опитвам да остана.
И мартенският вятър е свиреп,
но март е всъщност време за промяна.
Сбогувам се. Сбогувам се със теб.
© Мариета Караджова Всички права запазени