Mar 8, 2012, 5:19 PM

Сбогуване 

  Poetry » Love
673 1 8

Сбогувам се с горчивите си мисли,

а устните ти още са по мен...

Започвам със мечтите си на чисто.

Светът след теб е малко уморен.

Сбогувам се с копнежа да ти давам

и с твоята представа за любов.

Отминалите мигове остават,

но ти за тях съвсем не си готов.

И няма да задавам днес въпроси.

По пътя продължавам да вървя.

И чувствам се уплашена и боса,

и чувствам се отчайващо сама,

но няма да опитвам да остана.

И мартенският вятър е свиреп,

но март е всъщност време за промяна.

Сбогувам се. Сбогувам се със теб.

© Мариета Караджова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??