24.04.2020 г., 6:48 ч.

Сбогуване 

  Поезия
385 0 0

Тръгвам си-

От приятели някакви.

От обещания никакви. 

От лицемерие всякакво-

Вземам си само торбичката,

някога пълна с надежди.

Вземам си само усмивката,

все да ми стопля сърцето.

Щракам си с пръсти,

пея наум, 

не бягам от тебе,

от тъмното бягам.

Тръгвам си.

Леко вратата отворих.

 

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??